SKELLET

De basis van de “Skellet ruwbouwpakketten” zijn de eigen ontwikkelde Skellet profielen.

Met “Meccano” als achterliggende gedachte is Skellet ideaal om als geraamte van het zelfbouwpakket te dienen. Een stalen, gegalvaniseerde gesloten kokerprofiel met terugliggende hoeken en een raster van gaatjes met tal van voordelen:

  • Stevige en duurzame constructies;
  • Een stalen structuur zonder te moeten lassen;
  • Enorme flexibiliteit en maatvastheid;
  • Zeer makkelijk te beplaten omdat er geen enkel verbindingsstuk in de weg zit.
AAN DE SLAG

VERBINDINGSSTUKKEN

Het Skellet bouwsysteem is ontwikkeld met een heel assortiment aan verbindingsstukken waarmee alle mogelijke ontwerpproblemen opgelost kunnen worden. De meest courante verbindingsstukken van het bouwsysteem zijn de U-verbinding, de hoogteregelaar en de geperforeerde plaat. Met behulp van schroeven of rivetten kunnen deze verbindingen verwezenlijkt worden.

U verbindingsstuk
hoogteregelaar
sandwichpaneel Skellet

SANDWICHPANELEN

Een geïsoleerd stalen sandwichpaneel is het beplatingsmateriaal dat ideaal past binnen het Skellet bouwsysteem. Wegens de matrix aan gaatjes in het Skellet profiel kan u sandwichpanelen op een zeer eenvoudige manier van binnenuit bevestigen, met goedkope schroeven en zonder koudebruggen.

Sandwichpanelen plaatsen

BEVESTIGINGSMATERIALEN

Het hele bouwpakketten gamma is opgebouwd uit een klein assortiment aan bevestigingsmaterialen:

 

  • Rivetten: Dankzij de snelheid van montage en de hoge afschuifsterkte van rivetten passen deze perfect binnen het Skellet bouwsysteem.
  • Schroeven: Sandwichpanelen worden langs binnen vastgeschroefd tegen de Skellet constructie. Omdat het Skellet profiel al van alle mogelijke gaatjes voorzien is, zijn er geen zelftappers nodig.
  • Lijmkit: MS-Polymeren hebben al decennialang hun meerwaarde bewezen in de bouwwereld. Het Skellet bouwsysteem maakt hier dan ook optimaal gebruik van.