Over ons

In 2011 ontstond een idee om een nieuw stalen profiel te ontwikkelen. Na twee jaar experimenteren met het nieuwe bouwsysteem werd het Skellet profiel wereldwijd gepatenteerd. Sinds 2013 zijn in België en Nederland tal van constructies gebouwd met Skellet. Van tuinhuizen tot industriehallen met zware rolbruggen. Zelfs de bouw van een windtunnel was met Skellet geen probleem.

Op dit moment staat Skellet voor een wereldwijde doorbraak. Het profiel is zeer flexibel en kan door zijn kokervorm hoge belastingen afdragen. Het Skellet bouwsysteem is wereldwijd koploper op gebied van duurzaamheid (lage CO² emissie) en circulair bouwen. Door de efficiënte staalbesparing worden kosten sterk gereduceerd.

Als bedrijf heeft Skellet het doel zijn profielen zelf te rolvormen en zijn verbindingsstukken zelf te vervaardigen, ondersteuning te bieden aan dealers en aannemers en het product wereldwijd in de markt te zetten.

Omdat het voor Skellet onmogelijk is om wereldwijd als aannemer alle constructies te plaatsen, worden dealers en aannemers gezocht die met dezelfde passie het Skellet bouwsysteem verdelen en/of bij de eindklant plaatsen.

Met deze site wil Skellet een platform creëren waarop particulieren en dealers elkaar vinden en ervaringen en ontwerpen delen.

 

DEALERS

Geïnteresseerd in een Skellet ruwbouwpakket? Of laat u het liever helemaal door een aannemer neerzetten? Op deze pagina kan u een lijst met aannemers en dealers terugvinden.

Zoek DEALERS

 

SKELLET IS OP ZOEK NAAR DEALERS EN AANNEMERS 

Skellet is op zoek naar dealers en aannemers die geïnteresseerd zijn om het Skellet bouwsysteem te promoten en te commercialiseren. Bent u geïnteresseerd om Skellet te promoten? Neem contact met ons op via deze pagina!

CONTACT